Foredragsaften

Onsdag d. 18/9 kl. 18-20.   Fri entré. 


Filosoffen inviterer alle, der er nysgerrige på robotter og robotkunst til en aften med flere små, spændende oplæg. Det kommer både til at handle om teknologien og de dilemmaer og muligheder, den fører med sig.

Oplægsholdere


Troels Oliver Vilms Pedersen arbejder som programchef på Teknologisk Institut i Odense med udvikling og udbredelse af dansk robotteknologi.

Sidsel Abrahamsen er én af kunstnerne bag værket "HARBINGERFISH", der lige nu kan opleves på ROBOART udstillingen i Kunstbygningens Designsal. Hun har netop færdiggjort en bachelor i Art and Technology og vil bl.a. fortælle om processen med at fremstille et teknologiske kunstværk efter organisk forbillede.

Camilla Pryds Schjerning er museumsinspektør for Odense Bys Museer og er pt. en del af et større forskningsprojekt med fokus på Odense som robotby. Det giver hun en introduktion til med titlen ’Robotbyen på museum – om samtidsindsamling og byfortællinger'.

Foredragsaftenen er arrangeret i forbindelse med Kunstbygningen Filosoffens ROBOART udstilling, der kan opleves i Designsalen frem til d. 4/10.


Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Fri entré


Kunstbygningen Filosoffen
Filosofgangen 30
Odense C
+45 63 75 08 90

filosoffen@odense.dk

Åbningstider:
Tirsdag-søndag 11.00-17.00

Tilmeld nyhedsbrev


Facebook, Instagram og café