Tag din skoleklasse med på Filosoffen


På Filosoffen er skoleklasser altid velkomne! Kunst og kultur i skoledagen giver et pusterum fra de vante rammer og en mulighed for at ruske op i fasttømrede dynamikker i klasseværelset.


Praktisk information.

Fri entré til alle udstillinger

Åbningstider kl. 11 - 17 (lukket mandag)

God plads til både at undervise en hel klasse af gangen, sprede sig ud i små opgavegrupper eller gå alene på opdagelse i udstillingens forskellige rum.

Placering: Filosoffen ligger ca. 3 minutters gang fra gågaden (Vestergade) i Odense centrum. Lige ved siden af Aafarten og Munke Mose park. Munke Mose er perfekt til frokostpauser i det fri og har en skøn Tommelise-inspireret legeplads.

Adgang for kørestol via elevator på bagsiden af bygningen (gruspladsen).

 


AKTUELLE TILBUD

Book en gratis rundvisning i særudstillingen 'På dit glatte ansigt / Paying with your face', der åbner i november. Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Smag På Livet åbner årets børneudstilling med en udfordring til sanserne.

Smag for Livet åbner HCA børneudstillingen 2018 med en lille udfordring til sanserne.


Udstillingerne bugner altid af materiale, der kan analyseres, bearbejdes og fortolkes med forskellige fagligheder.

Og følger I med på vores hjemmeside, Facebook eller Instagram, får I smagsprøver på indholdet af de aktuelle udstillinger, der skifter hver 14. dag. Vi dyrker en hyggelig, uformel stemning i Filosoffen, hvor man gerne må stille fjollede spørgsmål og sige sin mening om kunsten. Og I er meget velkomne til at medbringe tegneblokke og lignende og bruge udstillingerne aktivt.

Én til to gange om året afholder Filosoffen nogle længere, tematiske åben skole forløb i samarbejde med kunstnere og undervisere.

FOrløbene kulminerer i en stor fællesudstilling, hvor mange fynske skoleklasser deltager. Hold øje med skoletjenesten.dk, hvor vi annoncerer nye forløb. Af tidligere forløb kan bl.a. nævnes HCA børneudstillingen, Håndværk og Design udstillingen 'Måltidet' og 'Forbilleder og Idoler' for psykisk sårbare unge på OUH.Er din klasse i gang med et kreativt projekt, som fortjener at blive vist frem? 

Så er der også altid mulighed for at leje et udstillingsrum eller bare en enkelt væg fra helt ned til 1.425 kr. Kom forbi Filosoffen og tag en snak med os om mulighederne eller læs mere her. Vi sætter stor pris på tværfaglige samarbejder og er altid åbne for en god idé.Fri entré


Kunstbygningen Filosoffen
Filosofgangen 30
Odense C
+45 63 75 08 90

filosoffen@odense.dk

Åbningstider:
Tirsdag-søndag 11.00-17.00

Tilmeld nyhedsbrev


Facebook, Instagram og café